Maridatge amb

aperitius de pasta fullada

Els maridatges no són només pel vi, també els caves tenen els seus moments i combinacions estrella. A més, els caves s'adapten a tot tipus de moments, abans, durant i després dels àpats.

A l'hora de prendre les postres és preferible que els combinis amb semisecs o dolços; en canvi, si t'estimes més destapar l'ampolla amb uns saborosos aperitius de pasta fullada, aposta per un Cava Bach Rosé molt fred. Descobreix-lo!

Recepta d'aperitius de pasta fullada

PER A MARIDAR AMB BACH ROSÉ

Ingredients per a 4 persones:

1 massa de pasta fullada

Formatge, pernil dolç, sobrassada, paté, tonyina,…

Ametlla en gra

1 ou

Elaboració:

Estendre la massa i tallar-la en quadres. Emplenar la massa amb els ingredients desitjats (formatge, pernil, sobrassada, paté, tonyina,…). Amb un pinzell de cuina, pintar la massa amb ou i cobrir-la amb l'ametlla en gra. Coure al forn a alta temperatura durant 5 minuts.

©2008 BACH. Tots els drets reservats. BACH és un celler del Grup Codornìu

El vi només es gaudeix amb moderació

WINEinMODERATION.eu - Art de Vivre