Els maridatges no són només pel vi, també els caves tenen els seus moments i combinacions estrella. A més, els caves s'adapten a tot tipus de moments, abans, durant i després dels àpats.
A l'hora de prendre les postres és preferible que els combinis amb semisecs o dolços; en canvi, si t'estimes més destapar l'ampolla amb uns saborosos aperitius de pasta fullada, aposta per un Cava Bach Rosé molt fred. Descobreix-lo!
PER A MARIDAR AMB BACH ROSÉ
Ingredients per a 4 persones:
1 massa de pasta fullada
Formatge, pernil dolç, sobrassada, paté, tonyina,…
Ametlla en gra
1 ou
Elaboració:
Estendre la massa i tallar-la en quadres. Emplenar la massa amb els ingredients desitjats (formatge, pernil, sobrassada, paté, tonyina,…). Amb un pinzell de cuina, pintar la massa amb ou i cobrir-la amb l'ametlla en gra. Coure al forn a alta temperatura durant 5 minuts.
©2008 BACH. Tots els drets reservats. BACH és un celler del Grup Codornìu