S'entén per maridatge l'art d'harmonitzar aliments i begudes amb l'objectiu d'assolir una fusió d'aromes, gustos i fins i tot colors que delecti els sentits. Pren nota i deixa't seduir per la meravellosa combinació que et presentem!
Maridatge amb aperitius de pasta fullada
Els maridatges no són només pel vi, també els caves tenen els seus moments i combinacions estrella. A més, els caves s'adapten a tot tipus de moments, abans, durant i després dels àpats.
Maridatge amb compota de poma amb foie
Els vins blancs, en general, són els millors acompanyants dels plats lleugers com la minestra, el peix, els aperitius i els formatges. No tots els blancs, però, combinen igual amb els mateixos aliments.
Maridatge amb risotto de bolets
Amb llegums, carns vermelles, rostits, formatges curats i verdures. Els vins negres són excel•lents acompanyants d'aquest tipus de viandes, tant per semblança com per contrast de gustos.
©2008 BACH. Tots els drets reservats. BACH és un celler del Grup Codornìu