Maridatge amb

compota de poma amb foie

Els vins blancs, en general, són els millors acompanyants dels plats lleugers com la minestra, el peix, els aperitius i els formatges. No tots els blancs, però, combinen igual amb els mateixos aliments.

La bona estructura i l'equilibri entre dolçor i acidesa de Bach Extríssim Semi Dolç fan que aquest blanc sigui idoni per a prendre amb postres, plats freds i aliments salats. A més, si aquests últims estan elaborats amb foie, com en el cas de la "compota de poma amb foie", l'explosió de sabor combinant-los amb Bach Extríssim Semi Dolç serà suprema.

D'aspecte nítid i brillant, Bach Extríssim Semi Dolç ha estat elaborat amb dues varietats de raïm blanc, Xarel•lo i Macabeu, procedents de la zona alta del Penedès, que li atorguen una carnositat que perdura en el temps.

Compota de poma amb foie

PER A MARIDAR AMB BACH EXTRÍSSIM SEMI DOLÇ

Ingredients per a 4 persones:

4 pomes

1 cullerada de sucre morè

½ beina de canyella

vi de Porto

foie

sal de Maldon

mantega

Elaboració:

Tallar les pomes en daus petits i daurar en una paella amb mantega, afegir-hi el sucre, la canyella i un rajolí de vi de Porto, i remoure fins que tingui una consistència de puré. Muntar l'aperitiu amb una mica de compota de poma de fons, un tros de foie al damunt i unes escates de sal de Maldon.

©2008 BACH. Tots els drets reservats. BACH és un celler del Grup Codornìu

El vi només es gaudeix amb moderació

WINEinMODERATION.eu - Art de Vivre